Loading

25 - 27 Μαΐου 2023

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος

Η Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος (ΕΝΘΕ) διοργανώνει το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος στις 25-27 Μαΐου 2023, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Πρότυπο Διαφανειών 16:9

ΚΛΙΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
-Παρασκευή 26 Μαΐου | 09:00-16:00 | ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ, ΕΠΕ-ΕΝΘΕ
-Σάββατο 27 Μαΐου | 09:00 - 16:00 | ΚΛΙΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ


*Συμμετοχή αποκλειστικά με φυσική παρουσία
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Στο Συνέδριο χορηγούνται 17 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
Ο χρόνος παρακολούθησης θα προσμετράται κατά τη φυσική παρουσία και τη διαδικτυακή παρακολούθηση του Συνεδρίου. Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα υπάρχουν διαθέσιμα με τη λήξη του, στη σελίδα της ζωντανής μετάδοσης.

 

   
   ;

 

 

   ΕΓΓΡΑΦΗ

Ειδικότητα  Μέλη ΕΝΘΕ Μη μέλη ΕΝΘΕ
Ειδικοί Ιατροί (Ειδικότητες Καταστατικού: Αλλεργιολόγοι, Θωρακοχειρουργοί, Ιατροί Εργασίας, Πνευμονολόγοι) 200 200 
 Ειδικοί Ιατροί (άλλων ειδικοτήτων)  100 100 
Ειδικευόμενοι Ιατροί 100 130 
Νοσηλευτές Δωρεάν Δωρεάν
Φοιτητές Δωρεάν
Δωρεάν
Στελέχη Εταιριών  Δωρεάν Δωρεάν 
Διαδικτυακή Συμμετοχή (Ειδικών & Ειδικευόμενων Ιατρών)  50  50
Διαδικτυακή Συμμετοχή (Νοσηλευτών & Φοιτητών)  Δωρεάν Δωρεάν 

*Στις ατομικές εγγραφές, συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Για τις εγγραφές ειδικότητας καταστατικού, η εγγραφή περιλαμβάνει για τα μέλη την ανανέωση και για όσους δεν είναι μέλη, περιλαμβάνει την εγγραφή τους για 1 χρόνο στην ΕΝΘΕ.εφόσον το επιθυμούν.

Μπορείτε να προχωρήσετε στη προεγγραφή σας, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής. Η πληρωμή της εγγραφής σας μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά με πιστωτική κάρτα, τραπεζική κατάθεση ή και απευθείας στη γραμματεία του Συνεδρίου. Τα έξοδα συμμετοχής δεν επιστρέφονται.

Για ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ με έκδοση τιμολογίου παρακαλώ στείλτε μας το αίτημά σας στο info@medevents. Η online εγγραφή και πληρωμή ισχύει αποκλειστικά για τις ατομικές εγγραφές.


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να προλογίζω για ακόμα μια φορά από τη θέση του προέδρου της Εταιρείας Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος το Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΝΘΕ, που διοργανώνεται στις 25-27 Μαΐου 2023 στο Μakedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Ένα συνέδριο ζωντανό, πολυθεματικό που, μετά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, αγκαλιάζει και πάλι όλα τα σύγχρονα θέματα της ειδικότητας με τη βοήθεια καταξιωμένων και έμπειρων ομιλητών από Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και νεοτέρων, ταλαντούχων και με όρεξη για δημιουργία συναδέλφων.

Τη φορά αυτή, μεταξύ των θεμάτων, ξεχωρίζουν η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του πνεύμονα, οι σύγχρονες θεραπείες του βρογχικού άσθματος, οι νεότερες εξελίξεις στη ΧΑΠ, οι μετα-covid λοιμώξεις και οι διάμεσες πνευμονοπάθειες.

Εάν στα παραπάνω, αγαπητοί συνάδελφοι, προσθέσουμε και την εκτενή ενημέρωση για τις δράσεις εξωστρέφειας της ΕΝΘΕ στην κοινωνία με αφορμή το συνέδριο, τις επιστημονικές ανακοινώσεις, τις εποικοδομητικές αντιπαραθέσεις και τις ποικίλες κοινωνικές εκδηλώσεις είναι εύλογη η χαρά της αναμονής σε όλες και όλους.

Η συγκίνηση είναι μεγάλη, μεγαλύτερο όμως ένα «ευχαριστώ» προς εσάς, αγαπητά μέλη της ΕΝΘΕ, που με την αγάπη σας και την ενεργό σας συμμετοχή καθιερώσατε την ΕΝΘΕ την εταιρεία της καρδιάς μας.

Εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία και καλή αντάμωση!

Για το ΔΣ της ΕΝΘΕ

Ο Πρόεδρος
Ηρακλής Τιτόπουλος
Επεμβατικός Πνευμονολόγος


ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Οι εργασίες θα υποβληθούν αποκλειστικά συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα Υποβολής Περίληψης.

ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΕΩΣ: 01/05/2023
| Δεν θα γίνουν δεκτές εκπρόθεσμες εργασίες.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ
1. Η ΕΝΘΕ σε αυτό το συνέδριο εισαγάγει και πάλι την παρουσίαση Δημοσιευμένων Εργασιών από τους Έλληνες Επιστήμονες – καθώς η παρουσίαση αυτών των εργασιών αποτέλεσε σημείο ενδιαφέροντος από πολλούς σύνεδρους που κατέκλυσαν την αίθουσα. Παρακαλούμε να στείλετε τις εργασίες που θεωρείται ότι αντιπροσωπεύουν το ερευνητικό έργο της ομάδος σας και να μας κάνετε όλους κοινωνούς της επιστημονικής σας επιτυχίας.
2. Παράλληλα, η ΕΝΘΕ θα φιλοξενήσει την πλειάδα των κλινικών εικόνων που συνόδευσαν συνηθισμένα ή σπάνια κλινικά περιστατικά καθημερινής πρακτικής. Στείλτε και μοιραστείτε την εμπειρία και την γνώση σας.
3.Τέλος, όπως συνηθίζεται, και οι ελεύθερες ανακοινώσεις θα έχουν τον χώρο και τον χρόνο τους.

Υπενθυμίζεται ότι το σύνολο των παρουσιάσεων των εργασιών θα γίνει στο μέσο των ωρών εργασιών του συνεδρίου για να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησής τους από το σύνολο των συνέδρων.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ
Το κείμενο εργασίας θα πρέπει να είναι έως 350 (τριακόσιες πενήντα) λέξεις και η γραμματοσειρά θα πρέπει να είναι κοινή π.χ. Arial Greek και το μέγεθος των χαρακτήρων 10 έως 12. Οι συγγραφείς θα πρέπει να φαίνονται όλοι (όνομα, επίθετο, και προέλευση της εργασίας, π.χ. Κλινική - Νοσοκομείο - Πόλη) και θα πρέπει να εγγραφεί τουλάχιστον 1 από αυτούς στο συνέδριο. Ο υπεύθυνος της εργασίας θα πρέπει να συμπληρώσει τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του. Θα πρέπει να υπογραμμιστεί το όνομα του παρουσιαστή της εργασίας.
Η δομή της εργασίας θα πρέπει να είναι:
• TΙΤΛΟΣ
• ΣΚΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
• ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ
• ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
• ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ
Θα πρέπει να συμπληρωθεί η ηλεκτρονική φόρμα. Ο υπεύθυνος συγγραφέας θα λάβει email επιβεβαίωσης παραλαβής της περίληψης. Εφόσον κατατεθεί η εργασία, διορθώσεις γίνονται δεκτές έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής, ακολουθώντας τον σύνδεσμο που θα λάβετε στο email σας κατά την υποβολή της εργασίας σας. Επιβεβαίωση για την αποδοχή ή απόρριψη της εργασίας θα λάβει ΜΟΝΟ ο υπεύθυνος συγγραφέας μέσω email.