Υποβολή e-poster έως τις 28 Μαΐου 2021.
Όλες οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από Επιστημονική Επιτροπή.
Γλώσσα Υποβολής ελληνική (αγγλική προαιρετικά).
Τα αρχεία θα αποσταλούν στο
[email protected].
Κατευθυντήριες Οδηγίες Υποβολής
Η εικόνα του e-Poster θα χρειαστεί να ακολουθεί τις εξής προδιαγραφές:
A) png ή jpg αρχείο σε ανάλυση τουλάχιστον 1280x720px στα 150dpi και σε οριζόντια διάσταση.
ή
Β) να δημιουργηθεί σε αρχείο ppt και στη συνέχεια να αποθηκευτεί σε εικόνα.
Για τη διασφάλιση των παραπάνω διαστάσεων, βεβαιωθείτε ότι στο ppt, είναι επιλεγμένο το On-screen Show (16:9)/ Ευρεία Οθόνη (16:9) στην παρακάτω διαδρομή: Design>Page Setup>Slides Size / Σχεδίαση>Μέγεθος Διαφάνειας
Δυνατότητα αποστολής περισσότερων εικόνων εφόσον χρειάζεται. Θα εμφανίζεται στη λίστα η μία εικόνα και πατώντας θα εμφανίζονται σειριακά η μία πίσω από την άλλη.
Η Περίληψη θα πρέπει να αποτελείται από τα ακόλουθα:
-200-250 λέξεις
-Τίτλος e-poster
-Ονόματα συγγραφέων, Ιδρύματα & Email συγγραφέων
-Επιλογή Θεματικής ενότητας από τις ακόλουθες:
Θεματικές Ενότητες 1ης ημέρας – Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021
A. Best practices for Agricultural Management
B. Sensory Evaluation on olive oil and table olives-Legislation and marketing trends
C. The olive sector as a tool for rural development
Θεματικές Ενότητες 2ης ημέρας – Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021
Α. Nutritional and health aspects of olive products
B. Waste Management and Bio-economy
C. IT use for sustainable production and innovative tools for traceability
D. Marketing of olive products: exports, branding, and e-commerce